KUUKAUSITARJOUKSET!!!

MAALISKUUN TARJOUS!

ūüĆüEI-INVASIIVINEN KARBOKSI-TERAPIAūüĆü Karboksiterapia on t√§ysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidioksidin muodostama kaasu imeytet√§√§n ihoon k√§ytt√§m√§ll√§ karboksigeeli√§ ja erityist√§ kangasnaamiota.

Hoito voidaan tehdä lähes kaikille ihotyypeille/ihon kunnoille ja mihin vuodenaikaan tahansa, koska se ei vaadi toipumisaikaa. Hiilidioksidin nopea imeytyminen syvälle kudoksiin kiihdyttää verenkiertoa tehokkaasti poistaen kuona-aineita ja lisäten ihon tiheyttä aktivoimalla kollageenin muodostusta ja solujen aineenvaihduntaa. Jo olemassa olevat juonteet madaltuvat ja kuivuuden aiheuttamat pintarypyt silenevät selvästi.

Jotta saavutettaisiin parhaat ja pitkäaikaiset tulokset, Karboksiterapiaa suositellaan otettavaksi tiukkana sarjahoitona 3-5 krt n.viikon välein tehtynä.

Osa tämän tehohoidon tuloksista toki näkyy ja tuntuu jo yhdenkin hoitokerran jälkeen. Iho näyttää heti tasaisemman väriseltä, kirkkaammalta, tuntuu kimmoisammalta ja ennenkaikkea tuntuu todella pehmeältä ja kosteutetulta. Kiinteyttää erityisesti leuan ja kaulan linjaa ja vaalentaa tummia silmänalusia.

Tulehdusta ja kuona-aineita poistava, lisääntynyt hapekkaan ja ravinteikkaan veren määrä kudoksissa toimii erinomaisesti myös AKNEIHON HOIDOSSA rauhoittamalla punoitusta ja nopeuttaen ihon omia parantumisreaktioita

‚̧MAALISKUUN HUIPPUTARJOUKSET!!!

3√óKARBOKSITERAPIAHOITO (45min)

5√óKARBOKSITERAPIAHOITO (45min) 299‚ā¨!!

(Hoito tehdään kasvoille ja kaulalle ja se sisältää ihon pintakuorinnan ja niska-hartiahieronnan)

Karboksiterapiahoito 1 kerta 79

Lämpimästi tervetuloa uudistettuun tunnelmalliseen Annikan Salonkiin Thurmanin aukiolle! (Kirjastonraitti) Os.Kauniaistentie 13 f 85, 4.KERROS P.044-9

Annikan Salonki on rauhan ja kauneuden tyyssija, jossa jokainen hoitokerta on el√§mys!‚̧

 

   

Tässä omat 43v.kasvoni kuvattuna välittömästi 5.Karboksi-terapiahoidon jälkeen. Uskomaton muutos. ūüėģ